Sista pralinerna för …
Mexique var dagens sista praliner efter 15-17 ramar med mörka pralinfyllningar som har doppats under dagen.
Posted on mar 21, 2018 in Arbete & studier / Choklad, Ätbart & Dryck / Choklad
Mexique var dagens sista praliner efter 15-17 ramar med mörka pralinfyllningar som har doppats under dagen.
Posted on feb 15, 2017 in Ätbart & Dryck / Choklad
Praliner att sortera och packa, men inte denna dag.
Posted on apr 6, 2016 in Arbete & studier / Choklad, Ätbart & Dryck / Choklad
En provomgång av den nya ingefäralakritspralinen, (om den blir bara tillfällig eller inte får vi se)
Posted on dec 15, 2015 in Arbete & studier / Choklad, Ätbart & Dryck / Choklad
De sista pralinerna (apelsinlikör) för dagen/kvällen håller på att åka genom chokladmaskinen.
Posted on maj 28, 2015 in Ätbart & Dryck / Choklad, Chokladresan 2015, Plats / Utomlands
Pralindisken hos Henri le Roux med flera intressanta praliner. De som vi köpte var goda.
Posted on maj 28, 2015 in Ätbart & Dryck / Choklad, Chokladresan 2015
Under eftermiddagen besökte vi ett antal chokladbutiker i centrala Paris, första butiken var La Maison du Chocolat och dess pralindisk. De hade goda praliner, i alla fall de som vi köpte och smakade på.
Posted on jun 5, 2014 in Ätbart & Dryck / Choklad
Packning av pralinaskar som nya Hedemorabor skulle få vid nationaldagsfirandet.
Posted on apr 11, 2014 in Ätbart & Dryck / Choklad
Ett antal färdiga chokladpåskägg.
Posted on apr 3, 2014 in Ätbart & Dryck / Choklad
Ett av det första påskäggen för i år, fram till påsk kommer det bli ett antal gjorda.
Posted on feb 14, 2014 in Ätbart & Dryck / Choklad
Gjutna pralinhjärtan med smak av hallonkola till Alla hjärtans dag.
Posted on feb 13, 2014 in Ätbart & Dryck / Choklad
Det är inte ofta jag gör gjutna praliner, men pralinhjärtan till alla hjärtans dag är inte helt fel att göra.
Posted on jan 30, 2014 in Ätbart & Dryck / Choklad
I vitrinskåpet gjorde jag en “pralinkarta” över vilka praliner man kunde välja mellan för tillfället.
Posted on jan 2, 2014 in Ätbart & Dryck / Choklad
Resultatet efter dagens arbete vid chokladmaskinen, nydoppade mjölkchokladspraliner.
Posted on mar 13, 2013 in Ätbart & Dryck / Choklad
100% ätbart påskägg; påskägg i mörkchoklad, chokladpellets samt 6 praliner.
Posted on jul 26, 2012 in Ätbart & Dryck / Choklad
De tre nyaste pralinsorterna som jag fotograferade, innan de blev uppätna av ….
Från vänster: “815” (mörk chokladpralin), Arriba (mjölkchokladpralin) samt Citron & Rom.
Posted on apr 6, 2012 in Ätbart & Dryck / Choklad
De sista färdigställda chokladpåskäggen för denna påsk, ca 100st påskägg har det blivit gjorda under de senaste dagarna.
Posted on feb 14, 2012 in Ätbart & Dryck / Choklad
Inför Alla Hjärtans dag (14 februari varje år) gjorde jag hjärtpraliner av en vanlig honungspralinfyllning.
Posted on jun 18, 2009 in Ätbart & Dryck / Choklad
Nytillverkade praliner, doppade av storebror och jag fixade till det speciella mönstret.