Grått väder utanför fönstret

·

Hela dagen har det varit grått och tråkigt ute, stundvis med tillhörande nederbörd. Det så roligare med denna bild är att den är fotograferad med min gamla Ixus som jag fick fungera igen.

// M. Laby

Tags:

Ett svar till ”Grått väder utanför fönstret”

  1. […] I eftermiddags tog jag ner kameran av någon anledning igen, tog en testbild (bilden ovanför) och sedan ruskade jag kameran samtidigt som jag slog den lite hårdare (vet ej varför jag gjorde det!) och plötsligt ersattes det svarta av alla möjliga färger som fanns inom objektivets syn. Naturligtvis var jag tvungen att prova att fotografera, och den första bilden efter kamerans svarta period kan du beskåda i bildbloggen. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *