704 målade lådsidor.

Nymålade 3/4 langtroth

Några minuter över 18 i kväll blev jag äntligen klar med denna omgång av målning av kupmaterial, rättare sagt totalt 88 lådor fördelade på 36 fullstora respektive 3/4-dels langstroth-lådor gånger två målningar på ca 15 timmar målning, som har genomförts under fyra dagar varav de två sista dagarna i storskala bara begränsad av brist på torkutrymme i tvättstugan samt torkrummet.

Förhoppningsvis slipper jag måla de 50 kuplocken längre fram i vår, när snön har smält bort ifrån tomten.

Slutligen skall jag nog förklara rubriken lite. 88 lådor * 4 sidor * 2 målningar = 704 sidor som jag har målat på.

// M. Laby


Kategorier:

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”704 målade lådsidor.”

 1. Profilbild för Anders
  Anders

  Nu har jag lärt mig något nytt idag! Hade nämligen inte en aning om vad en langstroht-låda var för något….. (men nu har jag googlat….)

 2. Profilbild för M. Laby
  M. Laby

  Vad roligt att du har lärt dig något nytt här, längre fram i vår kommer du (och alla andra) få se dessa langstroth-lådor i sin verkliga miljö, på våra bikupor.

  // M. Laby