Bistick

Idag fick jag årets första bistick, mitt i pannan. Vanliga fall brukar mina bistick svälla upp och göra ont någon dag, men detta bistick blev det knappt någon bula och det gjorde ytterst lite ont endast någon timme.


Men förra årets första och enda bistick fick jag den 19 september, som jag fick när jag plockade ut varor ur vår Transit på morgonen för den tredje marknadsdagens försäljning. Men då svällde den träffade handen upp ordentligt och det gjorde ont några dagar.

Kan passa på att skriva att de senaste dagarna har jag varit bland annat sysselsatt med slungning av vår och andras (legoslungning) honung i Garpenberg. Igår fick vi in uppskattningsvis ca 160 kg honung och det gör att vi hittills har slungat strax över 740 kg i år. Undrar hur mycket honung vi får in imorgondagens slungning och låter det fortfarande hemskt under skorna efter dagens städning?

// M. Laby

Kategorier:
Etiketter: