En bild ifrån Leksand

·

Då jag vet inte vad jag skall skriva om ikväll bjuder jag på en bild ifrån Leksand, som jag tog på söndags morgonen när jag och mor tog en kort promenad ner till Österdalälven. I hamnen ligger M/S Gustaf Wasa, som gör turer mellan Leksand, Rättvik och Mora på Siljan.

// M. Laby

2 svar till ”En bild ifrån Leksand”

 1. Profilbild för Jerry

  En vacker bild. Det blåa i faunan förgyller.

 2. Profilbild för M. Laby
  M. Laby

  Tack!
  Personligen har jag oftast svårt att säga/skriva vad som förgyller mina bilder. T.ex. i denna bild tycker jag bland annat om brons spegelbild i älven och m/s Gustaf Wasa som ligger i hamnen. Men de bilder som dessa två objekt är ensamma är långt ifrån lika bra som denna bild.

  // M. Laby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *