En bild på …

·

Mattias Laby

Av någon händelse lyckades lillebror fånga mig och lillmiss på en bild (eller mer korrekt tre stycken bilder) tidigare i dag. Då det är mycket sällsynt att jag hamnar på bild, för det är bara stort sett jag som fotograferar i familjen, passar jag på att publicera denna bild här. Förhoppningsvis kan ni bortse att jag är både okammat och orakat på denna bild.

// M. Laby

2 svar till ”En bild på …”

 1. Profilbild för Kajsa

  Hej Mattias.
  Vad kul att få se hur du ser ut,tycker du ser ut att vara en trevlig prick. Men det visste jag ju redan
  Ha de.
  /Kajsa i Västerås

 2. Profilbild för M. Laby
  M. Laby

  Hej Kajsa!
  Bilderna på mig är lätt räknade så du hade verkligen tur att denna bild blev till, så att du fick se hur jag ser ut.

  Varför inte komma förbi på någon marknad där jag säljer familjeföretagets produkter, så får du uppleva även att jag är trevlig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *