Blogg + målarfärg

Nu har jag äntligen blivit klar med kategoriseringen av inläggen i denna blogg samt lagt in de gamla kommentarerna under respektive inlägg. Något som jag borde ha redan gjort i slutet av april när jag bytte webbhotell och uppgraderade WordPress till 1.5, på mitt egna krångliga sätt. Jag borde kanske ha uppgraderat WordPress hos mitt gamla webbhotell, därefter kopiera databaserna, inte kopiera databaserna och sedan manuellt försöka göra de modifieringar som behövdes göra på dessa. Man lär sig av sina misstag 🙂

Allt detta slit beror på att i morgon fyller jag ett år som bloggare, i allfall försöker med det med blandat resultat, för ibland lyckas man få ihop bra inlägg och ibland inte. Detta gäller förmodligen för alla bloggare, erfaren som nybörjare.


Jag tänkte pynta detta inlägg med någon bild som jag tog för ett år sedan imorgon, och jag upptäckte att jag hade målat lite nya ”bikupor-lådor” i de svenska flaggans färger, gult och blått, som vi har på de flesta av våra bikupor.


Även idag har jag målat lite gult och blått, men denna gång på gamla lådor, bottnar och lock, de sistnämnda bara i blått. Jag hade faktiskt tänkt att jag skulle göra det imorgon, men när hjärnan ville inte tänka på volt, sinus osv i elläran fick det bli idag istället.

// M. Laby

Kategorier:
,
Etiketter: