#Lillmiss

My marvelous image

Gott med räkor

Posted on Jan 5, 2016 in Djur: Katt

Som lite tröst/muta för det fanns ingen “mjuk” kattmat hemma (glömdes bort 2 dagar i rad) fick man räkor, ett av de godaste sakerna som finns enligt Lillmiss.

My marvelous image

Katt i låda

Posted on Jul 28, 2009 in Djur: Hund & Katt

Någon hade placerat en låda på bänken stående på trappan som var perfekt för Lillmiss ligga i medan hon väntade för att komma in på morgonen.

My marvelous image

Hinder i trappan

Posted on Maj 7, 2009 in Djur: Hund & Katt

Plötsligt blev det tvärnit av Bella när vi gick nedför trappan vid vägen, då hon upptäckte att Lillmiss satt bredvid trappans nedersta trappsteg. Efter lite gnäll från Bella och övertygande att Lillmiss är inte farlig kunde vi fortsätta vår morgonpromenad.

My marvelous image

Lillmiss på promenad

Posted on Jan 5, 2007 in Djur: Katt

I dag tog jag tillsammans med mor och familjens katt Lillmiss en promenad utefter parallellvägen till järnvägen. En stund innan vi gick när jag var på väg ut med solrosfrön till våra fågelmatautomater mötte jag denna dam i dörren och hon sprang in snabbt med något i munnen. Väl inne hade hon bråttom in under soffan i vardagsrummet där hon släppte sitt jaktbyte, som visade sig vara en Talgoxe. Kan nämna att denna Talgoxe ligger nu på ett säkert ställe där Lillmiss inte kommer åt den.

My marvelous image

Lillmiss

Posted on Feb 13, 2006 in Djur: Katt

Naturligtvis får Lillmiss ställa upp som fotomodell när man skall testa den nya digitalkameran (Canon Powershoot A610).

My marvelous image

Lillmiss i äppelträdet

Posted on Nov 11, 2005 in Djur: Katt

Tänk om jag kunde springa på äppelträdsgrenarna som Lillmiss gjorde. Men även om jag hade inte min höjdrädsla skulle inte grenarna hålla för min kroppsvikt, som är flertal gånger större än Lillmiss kropsvikt.

My marvelous image

Lillmiss inspekterar utrymmet bakom …

Posted on Mar 9, 2005 in Djur: Katt

Lillmiss ansåg förmodligen att det var dags att undersöka om det fanns något intressant bakom mina När Var Hur böcker i min bokhylla nu i kväll. Samtidigt som jag blev lite arg på henne var jag tvungen att hålla ut, för det kunde ju bli något bra foto, exempelvis som den ovanstående bilden.

Tur nog åkte inga böcker ner på golvet, som det har hänt vid tidigare inspektioner.

My marvelous image

Ingen lugn & ro

Posted on Dec 21, 2003 in Djur: Hund & Katt

Man fick inte lung och ro, även om man la sig i kattburen. Det är snöoväder ute och Maja är besvärlig också, ibland. Samtidigt som Mattias fotograferade, och de andra människorna i huset tittade på mig.

Highslide for Wordpress Plugin