Honungsvatten x 2


När jag skulle ta en sked honung (smaksatt med citron) till det vattnet som jag hade värmt upp i mikrovågsugnen, precis som jag alltid gör när jag fixar honungsvattnet, tänkte jag att jag skulle ha i lite extra mycket honung jämförd mot vanliga fall, för att det skulle bli extra starkt, både i smak och som hälsoeffekt för halsen min. Så jag gjorde det. Tyvärr hann inte all honung lösa upp sig i vattnet innan det varma vattnet hade hamnat i min mage via halsen, medan på botten av muggen fanns det mycket honung kvar. Jag kom på av någon anledning att jag kunde värma upp nytt vatten, som jag kunde sedan hälla i muggen för att få ut mer honungsvatten av den överblivna honungen, och det gjorde jag.

Sammanfattning:
Jag har på kort tid druckit två koppar honungsvatten.

Recept:
* 1 kopp uppvärmd vatten
* 1 sked honung

Värm upp vattnet till lämplig temperatur, förslagsvis till 64 grader i en mikrovågsugn. Ta en sked honung och rör i det i det uppvärmda vattnet. Sedan är det bara dricka när det har blivit lämplig temperatur för att dricka.

// M. Laby

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *